>> Sofia & Niklas
>> Paul & Marianne
>> Markus & Marika
>> Glenn & Lina Sophie
>> Lisa & Martin
>> Solveig & Anders
>> Bertil & Maria
>> Rebecca & Martin
>> Jennie & Niklas
>> Joel & Sofie
>> Ellinor & Viktor
>> Daniel & Ellinor
>> Joel & Maria
>> Johan & Jenny
>> Johannes & Emelie
>> Elin & Kalle
>> Johan & Sandra
>> Leander & Erika
>> Malin & Daniel
>> Linnea & Anton
>> Julia & Johan


>> info & priser
>> så tycker brudparen


kontakt kristin.ladstrom@gmail.com 0736-488274
 
Hur bokar vi?
Ni bokar via kristin.ladstrom@gmail.com eller ringer till mig på 0736-488274. Sedan hörs vi av i god tid innan och pratar om hur ni vill ha det - bestämmer plats/ platser och andra detaljer. Ju mer jag vet om er och er bröllopsdag, desto bättre kommer jag att kunna fånga just er på bild.

Och om vi inte vet riktigt hur vi vill ha det?
Det är lugnt! Då kommer jag med förslag och idéer.

Men vi är inte vana vid att bli fotade och det känns lite jobbigt.
Jag förstår precis - jag är likadan själv. Men ni kan vara trygga med mig. Jag kommer föreslå var ni ska stå, åt vilket håll ni ska titta och hur man bäst håller buketten. Det är ju trots allt jag som ser var ljuset faller. Trivs ni inte med mina förslag så gör vi såklart som ni bestämmer. Men det kan vara en trygghet att veta att jag inte räds att komma med direktiv. Allt för att ni ska kunna vara så avslappnade som möjligt och fokusera på varandra. Resten tar jag hand om.

Vad gör vi om det regnar?
För bildernas skull behöver ni inte oroa er - de blir lika bra eller bättre i mulet ljus som i skarpt solljus. Men för att ni inte ska bli alldeles genomblöta kan det vara bra med antingen en reservlokal att fotografera inomhus i, eller att ni laddar upp med fina paraplyer.

Var finns du?
Jag hör hemma i Göteborg men reser gärna! Utanför Göteborgs kommun tillkommer resetillägg för resa med kollektivtrafik. Jag kommer inte i bil - detta innebär att om bröllopet sker på en plats dit jag inte kan ta mig på något praktiskt vis med kollektivtrafik, hoppas jag att ni kan ordna upphämtning. Vid längre resa utanför Göteborg tillkommer även traktamente.

Vad kostar det?
Antal timmar gäller direkt påföljande (man kan alltså inte lägga in avbrott i ett timpaket). I tidsberäkningen ingår någon eller några små pauser. Jag dokumenterar allt ni vill under de timmar jag är med er - förutom era bröllopsporträtt, som vi kan lägga in när som helst under dagen, kan det vara till exempel förberedelser, vigselceremoni, brudskål, mingel, gruppfotografering, middag, tal och fest.

Lilla paketet
3 timmar fotografering - 120 bilder - 12000 kr

Mellanpaketet
5 timmar fotografering - 190 bilder - 15000 kr

Stora paketet
7 timmar fotografering - 270 bilder - 18000 kr

Alla priser är inkl. moms.

För-fotografering
En så kallad "pre-shoot" är en porträttsession som kan tas när som helst mellan nu och ert bröllop. Den är till för att dokumentera er som par, så som ni är i ert vanliga liv - i bekväma vardagskläder ni trivs i, på en plats ni tycker om - kanske någonstans som skulle vara för långt bort från er på bröllopsdagen men som ni ändå skulle vilja ha dokumenterad - kanske platsen där ni förlovade er, ert favoritcafé, ett bibliotek, en park eller vid vattnet? Vi passar också på att lära känna varandra och ni får "öva" på hur det känns att vara framför kameran, så att ni på bröllopsdagen kan släppa all nervositet och bara njuta av dagen.

Om ni bokar er pre-shoot samtidigt som ni bokar er bröllopsfotografering kostar den endast 2500 kr extra för en timmes fotografering.

En porträttsession som ni bokar utan att ha bokat mig som bröllopsfotograf (kanske för att känna efter om jag är rätt val för er?) kostar 3500 kr.

Leveranstider
Ett smakprov på 5-7 redigerade bilder levereras inom en vecka efter bröllopet. Hela leveransen sker senast 4 veckor efter bröllopet.
Leveransen sker helt digitalt på så vis att ni får en länk till att ladda ned dem från min server.
Jag levererar endast redigerade, högupplösa bilder i JPEG-format. Bilderna ni får är alltså färdiga att framkallas och går förstås bra att förstora!

Vem är du som fotar?
Här kan ni läsa lite mer om mig!

Godkänd för F-skatt.