>> Sofia & Niklas
>> Paul & Marianne
>> Markus & Marika
>> Glenn & Lina Sophie
>> Lisa & Martin
>> Solveig & Anders
>> Bertil & Maria
>> Rebecca & Martin
>> Jennie & Niklas
>> Joel & Sofie
>> Ellinor & Viktor
>> Daniel & Ellinor
>> Joel & Maria
>> Johan & Jenny
>> Johannes & Emelie
>> Elin & Kalle
>> Johan & Sandra
>> Leander & Erika
>> Malin & Daniel
>> Linnea & Anton
>> Julia & Johan


>> info & priser
>> så tycker brudparen


kontakt kristin.ladstrom@gmail.com 0736-488274
 "Vi är så glada att Kristin fotade oss på vår bröllopsdag. Kristin är en varm person som gjorde det väldigt lätt för oss att som brudpar våga slappna av framför kameran. Vi tycker att hon lyckades med den svåra konsten att fånga den sanna och ärliga känslan i bilden, helt utan "krusiduller" och "filter". Det känns fint att vi kan titta tillbaka på dessa bilder och faktiskt känna den härliga känslan vi hade just den här dagen!"
Lisa & Martin

"Det viktigaste med en fotograf är att det blir bra bilder, det är en självklarhet med Kristin, tillsammans med henne blir det dessutom enkelt, roligt och innerligt. Många fotografer glömmer av det viktigaste och låter sig själva eller sin utrustning stå i centrum, det händer aldrig med Kristin, hon har alltid bilden i centrum och hon vet att för att det ska bli bra bilder måste vi som fotograferas känna oss glada och trygga. Det blir otroligt fina bilder i väntande och oväntade situationer, Kristin skapar hela tiden nytt i ett koncept som ju riskerar att bli gammalt. Vi litar på henne vilket gör att fototillfällena känns lättsamma, vilket också syns i bilderna."
Solveig & Anders

"Vi hade en väldigt fin och avslappnad fotografering med Kristin innan bröllopet. Bilderna blev väldigt bra och vi lyckades slappna av och njuta av stunden trots allt som väntade. Extra roligt var att gruppbilderna på bröllopsgästerna blev otroligt bra allihop, riktigt roliga minnen att ha!"
Bertil & Maria

"Vi kände oss avslappnade och bekväma med Kristin. Som fotograf är hon fenomenal - vi älskar våra bilder! Kristin lyckades verkligen fånga de bästa delarna av vår bröllopsdag på ett vackert sätt. Som person är hon fantastisk att jobba med, hon var lyhörd för vad vi ville och bidrog med mycket vi aldrig hade kunnat planera själva. Vi uppskattade även hennes sätt att fotografera själva vigselmässan. Hon lyckades få väldigt fina bilder på ett diskret sätt under gudstjänsten."
Rebecca & Martin

"Bilderna blev verkligen jättefina och vi är jättenöjda. Vi tycker allt kändes väldigt avslappnat och trots att vi inte riktigt själva hade några bra idéer och heller inte visste vart vi skulle ta bilderna blev det med Kristins hjälp strålande. Hela fototagningen var jätterolig och vi tänkte knappt på att hon tog massa bilder. Hon fick oss verkligen att slappna av och ha skoj. Vi är helt enkelt grymt nöjda!"
Joel & Sofie

"Minnet av sin egen bröllopsdag riskerar alltid på grund av någon slags euforisk nervositet att bli lite suddigt. Kristin lyckades emellertid (och med den äran) fånga de små ögonblicken som gjorde dagen så speciell. På ett nästan magiskt vis tog hon både nära och personliga bilder samtidigt som hon helt smälte in och var en naturlig del av festligheterna. Vi är Så nöjda och tacksamma över att vi fick möjligheten att ha Kristin som fotograf och skulle varmt rekommendera henne till alla som går i giftastankar!"
Ellinor & Viktor

"Kristin är en lugn och duktig fotograf som fick oss att slappna av när allt annat kändes stressigt och pirrigt! De bilder vi hade en idé om lyckades hon fånga perfekt, och de vi inte själva visste hur vi ville ha blev också superfina!”
Jenny & Johan

"Vi är mycket nöjda med fotona och miljöerna som valdes. även vigseln blev fotad. Fotografen var tydlig och fotningen gick väldigt smidigt, traditionella porträtt blandades med romantiska scener.”
Leander & Erika

"En mycket härlig fotograf som är lätt att arbeta med. Hon är lekfull och gör att man slappnar av. Våra bröllopsbilder blev jättefina!!!”
Malin & Daniel

"Kristin tar vackra bilder och har roligt när hon gör det. Glädjen skiner igenom i bilderna. Vi blev väldigt nöjda med resultatet!"
Anton & Linnea

"Kristin tar alldeles fantastiska bilder och vi hade väldigt roligt under tiden. Det var precis så avslappnat och lättsamt man önskar sig en dag när nerverna ligger lite utanpå. Jag minns att jag oroade mig för den lätt gråa oktoberhimlen men att Kristin sa att ljuset var helt perfekt. Och vilka bilder det blev!"
Julia & Johan