>> Rebecca & Martin
>> Jennie & Niklas
>> Joel & Sofie
>> Ellinor & Viktor
>> Daniel & Ellinor
>> Joel & Maria
>> Johan & Jenny
>> Johannes & Emelie
>> Elin & Kalle
>> Johan & Sandra
>> Leander & Erika
>> Malin & Daniel
>> Linnea & Anton
>> Julia & Johan


>> info & priser
>> så tycker brudparen


kontakt kristin.ladstrom@gmail.com 0736-488274
 “Vi kände oss avslappnade och bekväma med Kristin. Som fotograf är hon fenomenal - vi älskar våra bilder! Kristin lyckades verkligen fånga de bästa delarna av vår bröllopsdag på ett vackert sätt. Som person är hon fantastisk att jobba med, hon var lyhörd för vad vi ville och bidrog med mycket vi aldrig hade kunnat planera själva. Vi uppskattade även hennes sätt att fotografera själva vigselmässan. Hon lyckades få väldigt fina bilder på ett diskret sätt under gudstjänsten."
Rebecca & Martin

“Bilderna blev verkligen jättefina och vi är jättenöjda. Vi tycker allt kändes väldigt avslappnat och trots att vi inte riktigt själva hade några bra idéer och heller inte visste vart vi skulle ta bilderna blev det med Kristins hjälp strålande. Hela fototagningen var jätterolig och vi tänkte knappt på att hon tog massa bilder. Hon fick oss verkligen att slappna av och ha skoj. Vi är helt enkelt grymt nöjda!"
Joel & Sofie

"Minnet av sin egen bröllopsdag riskerar alltid på grund av någon slags euforisk nervositet att bli lite suddigt. Kristin lyckades emellertid (och med den äran) fånga de små ögonblicken som gjorde dagen så speciell. På ett nästan magiskt vis tog hon både nära och personliga bilder samtidigt som hon helt smälte in och var en naturlig del av festligheterna. Vi är SÅ nöjda och tacksamma över att vi fick möjligheten att ha Kristin som fotograf och skulle varmt rekommendera henne till alla som går i giftastankar!"
Ellinor & Viktor

“Kristin är en lugn och duktig fotograf som fick oss att slappna av när allt annat kändes stressigt och pirrigt! De bilder vi hade en idé om lyckades hon fånga perfekt, och de vi inte själva visste hur vi ville ha blev också superfina!”
Jenny & Johan

“Vi är mycket nöjda med fotona och miljöerna som valdes. Även vigseln blev fotad. Fotografen var tydlig och fotningen gick väldigt smidigt, traditionella porträtt blandades med romantiska scener.”
Leander & Erika

“En mycket härlig fotograf som är lätt att arbeta med. Hon är lekfull och gör att man slappnar av. Våra bröllopsbilder blev jättefina!!!”
Malin & Daniel

“Kristin tar vackra bilder och har roligt när hon gör det. Glädjen skiner igenom i bilderna. Vi blev väldigt nöjda med resultatet!"
Anton & Linnea

“Kristin tar alldeles fantastiska bilder och vi hade väldigt roligt under tiden. Det var precis så avslappnat och lättsamt man önskar sig en dag när nerverna ligger lite utanpå. Jag minns att jag oroade mig för den lätt gråa oktoberhimlen men att Kristin sa att ljuset var helt perfekt. Och vilka bilder det blev!”
Julia & Johan